detector.media
19.11.2018 17:00
У Криму суд знову відклав оголошення вироку у справі журналіста Назімова і депутата Степанченка
19 листопада суд у Криму відклав на невизначений термін оголошення вироку у справі редактора кримського видання «Твоя газета» Олексія Назімова і депутата російської Алуштинської міськради Павла Степанченка, обвинувачених у вимаганні грошей

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на адвоката Олексія Ладіна.

«Можу припустити, що чергове відкладення оголошення вироку викликано юридичною складністю для суду обґрунтувати обвинувальний вирок за відсутності доказів провини», – сказав адвокат.

Як повідомляв «Детектор медіа», Олексія Назімова та алуштинського депутата Павла Степанченка затримали 4 жовтня 2016 року під час передачі грошей, які нібито повинні були служити підкупом за нерозголошення інформації. Стосовно затриманих порушили кримінальну справу. Назімова раніше звинувачували за частиною 7 статті 204 Кримінального кодексу Росії (комерційний підкуп, пов'язаний із предметом вимагання предмета підкупу), а Степанченка – за частиною 2 статті 204.1 (посередництво в комерційному підкупі, вчинене групою осіб за попередньою змовою), справу перекваліфікували під статтю 163 Кримінального кодексу Росії про вимагання.

На початку червня підконтрольний Кремлю Алуштинський міський суд подовжив на півроку термін утримання під вартою Олексію Назимову і алуштинському депутату Павлу Степанченку. У липні Назімов заявив про знущання у Сімферопольському СІЗО, де його наразі утримують.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY