detector.media
17.11.2018 16:00
Петицію на захист «112 Україна» та NewsOne підписали більше 25 тис. осіб
Петицію на захист «112 Україна» та NewsOne підписали більше 25 тис. осіб
Проте лічильник підписів на сайті нарахував лише 15 тис. 700 голосів, тому петиція досі в статусі «Триває збир підписів».

Петицію «Щодо недопущення придушення свободи слова в Україні та застосування санкцій до мовників телеканалів "112 Україна" та NewsOne» на сайті президента України підписали більше 25 тис. осіб.

Автор петиції Василь Сметана звертається до президента України Петра Порошенка із проханням не допустити застосування санкцій до семи компаній, яким належать ліцензії телеканалів «112 Україна» та NewsOne.

На момент написання новини у переліку підписантів петиції зазначено 25 тис. 155 прізвищ, проте лічильник на сайті зазначає, що збір підписів триває, а на даний момент їх зібрано лише 15 тис. 704.

Як повідомляв «Детектор медіа», 4 жовтня Верховна Рада прийняла постанову, якою схвалила пропозиції санкцій щодо семи компаній, яким належать ліцензії телеканалів «112 Україна» та NewsOne. Свої пропозиції парламент скерує до Ради національної безпеки та оборони України, яка може розглянути їх і винести своє рішення про санкції, яке далі вводиться в дію указом Президента України. Деякі медіаексперти в коментарях «Детектору медіа» назвали рішення парламенту наслідком «неефективної роботи Нацради».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY