detector.media
16.11.2018 14:32
У жовтні українці частіше заходили на Google, YouTube та Facebook – ІнАУ
У жовтні українці частіше заходили на Google, YouTube та Facebook – ІнАУ
Інтернет Асоціація України (ІнАУ) оприлюднила дані дослідження інтернет-аудиторії за жовтень 2018 року. Найпопулярнішими доменами, на які ходили українці, стали Google, YouTube та Facebook

Про це йдеться в релізі ІнАУ.

Дослідження було виконане компанією Factum Group Ukraine на замовлення ІнАУ. Для підрахунку були використані дані медіа-панелі з 5 тисяч осіб. Вона репрезентує інтернет-користувачів усієї України віком від 15 років.

Найчастіше українці відвідували Google, YouTube та Facebook. До топ-10 сайтів за відвідуваністю також увійшли: ukr.net, «ВКонтакте», olx.ua, сайт «Приватбанку», yandex, соцмережі Instagram та «Одноклассники».

Досліджуючи динаміку соцмереж, ІнАУ дійшло висновків, що у жовтні українці частіше відвідували Facebook (55%). На другому місці за відвідуваністю опинилася мережа «ВКонтакте» (31%), на третьому – Instagram (30%).

На пристроях з Android найпопулярнішими додатками за останній місяць були Viber (91%), Приват 24 (67%), та Instagram (48%), Olx (47%)  Facebook Messenger (46%).

Нагадаємо, у серпні 2018 року найпопулярнішими доменами, на які ходили українці, були також Google, YouTube та Facebook.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY