detector.media
16.11.2018 14:22
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Повернення до себе»
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Повернення до себе»
Прем'єра 4-серійної стрічки «Повернення до себе» виробництва компанії Star Media відбудеться на каналі «Україна» 18 листопада о 17:00 на каналі.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, після перемоги в конкурсі краси «Міс Щасливе» головну героїню Олену починає переслідувати маніяк. Він шле їй листи з погрозами, дзвонить, нападає на темній вулиці і ґвалтує дівчину. Поліція розводить руками. Олена змушена переїхати в інше місто, але примари минулого продовжують її переслідувати.

Ролі в міні-серіалі виконали: Дмитро Сова, Тетяна Ляліна, Лі Берлінська, Олег Масленніков, Олег Москаленко, Ігор Іванов, Євгенія М'якенька, Олександр Крючков та інші.

Автори сценарію – Марина Шихалєєва, Єва Стрельнікова, Ольга Островська. Режисерка-постановниця – Єва Стрельнікова. Оператор-постановник – Сергій Соколовський.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Star Media. Зйомки проходили в Києві і Київській області у 2018 році.

Нагадаємо, цієї осені «Українська продакшн студія» розпочала зйомки 8-серійного фільму «Дорога додому» та 8-серійної стрічки «Артист» на замовлення каналу «Україна». 

Як писав «Детектор медіа», кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки серіалу «Пошта» для каналу «Україна». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY