detector.media
16.11.2018 13:09
«Громадське телебачення» запускає гумористичну програму «Шоб шо?»
«Громадське телебачення» запускає гумористичну програму «Шоб шо?»
16 листопада о 21:45 в ефірі «Громадського телебачення» відбудеться прем’єра нового гумористичного проекту «Шоб шо?». Автори програми – миколаївські блогери та журналісти Світлана Махнічева та Валерій Федченко

Про це повідомляє прес-служба «Громадського ТБ».

Формат програми схожий на попередні проекти Світлани та Валерія «Скажите пожалуйста» та «Я ізвіняюсь», які виходили на одеському та миколаївському телебаченні.

«Багато хто думає, що ми провокатори, що розводимо якийсь кіпіш чи паніку, сказав співавтор проекту Валерій Федченко. В Одесі у Свєти навіть було прізвисько Свєта-Провокація. Але ми не займаємося провокаціями – ми намагаємося максимально чесно показувати події та людей, а ефект несподіванки дозволяє якнайкраще це зробити».

«Зараз ми просто перевіряємо Київ і себе на міцність, намагаємося зрозуміти, як тут взагалі все влаштовано і працює, коментує ведуча Світлана Махнічева У Києві багато соціально активних людей, але й не менше тих, хто живе за принципом: якщо всі так роблять, то і я робитиму. Ми ж через гумор намагаємося показати нелогічність такого світогляду».

Темою першої програми стануть нові правила паркування. Проект виходитиме на всіх платформах «Громадського ТБ» телеканал, веб, YouTube, Facebook, Twitter та Instagram.

Нагадаємо, раніше «Громадське телебачення» повідомляло про запуск нових програм – «Почую кожного» та «Дуже важлива передача».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY