detector.media
16.11.2018 10:51
VoxUkraine створює Клуб редакторів і шукає кандидатів для навчання
VoxUkraine створює Клуб редакторів і шукає кандидатів для навчання
VoxConnector, проект видання VoxUkraine, шукає редакторів регіональних медіа для навчання. Подати заявки для участі можна до 22 листопада

Про це повідомляє прес-служба VoxUkraine.

«Ми у VoxUkraine маємо амбітну мету розвинути спроможність локальних медіа фахово, цікаво та зрозуміло висвітлювати хід реформ та економічні теми. Для цього в рамках проекту VoxConnector створюємо Editors Club – спільноту найкращих журналістів та редакторів локальних медіа, які відновлюють та розвивають економічну журналістику в Україні», – йдеться в релізі.

Наразі відкрито конкурсний відбір для 15 нових членів. Подати заявки на участь можна до 22 листопада за посиланням. Запрошуються тільки регіональні редактори. Відбір проходитиме на конкурсній основі. Результати відбору оголосимо 27 листопада.

Навчальні сесії відбуватимуться в Києві 7-8 грудня, 25-26 січня, 22-23 березня та 24-25 травня. Кожної сесії на учасників чекають лекції та воркшопи від провідних експертів, зустрічі та інтерв’ю з урядовцями, інтерактивні завдання та майстер-класи від журналістів та редакторів топових національних ЗМІ.

У рамках Клубу учасники набору 2018-2019:  
З усіх питань звертатися до менеджера проекту Юлі Мінчевої (тел. 093 726 02 74, email y.mincheva@voxukraine.org).
Нагадаємо, 15 листопада стартував онлайн-курс «Фактчек: довіряй-перевіряй» від VoxUkraine.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY