detector.media
15.11.2018 20:00
Названо дату прем'єри та імена ведучих шоу «Без паніки» на каналі «Україна»
Названо дату прем'єри та імена ведучих шоу «Без паніки» на каналі «Україна»
Прем’єра нового шоу відбудеться 27 листопада о 23:20.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Зазначається, що в ефірі програми ведучі Олександр СкічкоНаталя ХолоденкоСергій Середа та Вадим Новицький обговорюватимуть резонансні новини України і світу, а також гучні пости в соцмережах.

«Лише позитив та іронічний гумор, який переверне свідомість українців та навчить їх бачити хороше в будь-якій ситуації. Ми ретельно готувалися до цієї події, тому результат вас не розчарує», - прокоментував ведучий та продюсер проекту Олександр Скічко.

За словами психолога Наталі Холоденко, на українському телебаченні «саме такого проекту не вистачало».

«Я налаштована дуже оптимістично, оскільки вважаю, що в Україні не вистачає такого проекту, він має цілющу силу. Я поринула у гумор з досить складної аналітичної професії, але для мене це цілком органічний стан, адже психолог працює для того, щоби люди були щасливіші. Це одна із моїх функцій», - додала вона.

Як повідомлялось, програма виходитиме в ефір телеканалу «Україна» щотижня.

Нагадаємо, про запуск нового шоу канал «Україна» повідомив 2 листопада. Олександр Скічко з 2015 року працює на телеканалі «Україна». Він працював над такими проектами: «Співай як зірка», марафон «Ніч Оскара», «Музична платформа України» та «Зірковий шлях».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY