detector.media
15.11.2018 19:20
Держкомтелерадіо визначив, хто проведе інформаційну кампанію про НАТО
Держкомтелерадіо визначив, хто проведе інформаційну кампанію про НАТО
Тендерний комітет Держкомтелерадіо розглянув пропозиції електронних торгів та вихначив, що організацію та проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ» здійснюватиме ФОП Петренко І.М.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

«Всього в електронних торгах на закупівлю цієї послуги брало участь шість претендентів. ФОП Петренко І.М. було запропоновано найнижчу ціну - 776 тис. 776 грн. Очікувана вартість закупівлі складала 2 млн 619 тис. грн», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до технічного завдання у рамках кампанії передбачено створення та трансляцію циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення та поширення у громадських місцях, закладах освіти інформаційно-роз’яснювальних матеріалів - брошур, листівок, буклетів.

Метою кампанії є підвищення рівня поінформованості та розуміння широкими верствами населення щодо впровадження внутрішніх реформ у процесі євроатлантичної інтеграції та утвердження в українському суспільстві свідомої підтримки членства України в НАТО.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення всеукраїнської інформаційної кампанії щодо євроатлантичної інтеграції України. Вартість закупівлі – 3 млн. 410 тис. грн. 

У листопаді Держкомтелерадіо оголосив, що проводить повторний тендер на проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY