detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
15.11.2018 10:02
Покровський телеканал «Орбіта» змінив структуру власності
Покровський телеканал «Орбіта» змінив структуру власності
У телекомпанії «Орбіта» з міста Покровська Донецької області змінилася структура власності, кінцевий бенефіціарний власник і програмна концепція. Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла 14 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Власником 99,74% ТОВ «Телевізійна компанія “Орбіта”» стало київське ТОВ «Інкостіл груп», яке належить компанії з Гонконгу Westahead Limited. Кінцевим бенефіціаром телекомпанії вказаний громадянин Греції Сократіс Сачпазідіс. Решта 0,26% телекомпанії «Орбіта» належить її директору Юрію Баркулову.

Раніше власником 99,74% телекомпанії було ТОВ «САВІ» з міста Покровська, яке належало Tulsa International Inc. з Ліберії, а кінцевим бенефіціаром мовника був вказаний кіпріот Ансі Ксенофонтос. За даними сайту «Наші гроші», Tulsa International Inc відома як засновник концерну «Енерго» екс-генпрокурора Геннадія Васильєва і Віктора Нусенкіса, якого СБУ звинуватила у фінансуванні терористів на Донбасі. Концерн «Енерго» був ліквідований у 2004 році.

Нагадаємо, що телекомпанія «Орбіта» мовить у цифровому та аналоговому ефірі в Покровську.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY