detector.media
14.11.2018 20:50
З 1 січня 2019 року подорожчають кабельне телебачення та IPTV
З 1 січня 2019 року подорожчають кабельне телебачення та IPTV
З нового року значно подорожчають послуги платних телевізійних сервісів, зокрема кабельне телебачення, IPTV, телебачення інших технологій. Абонентська плата може зрости на 15-40%, залежно від регіональних особливостей, набору телевізійних телеканалів, різних економічних показників діяльності провайдерів.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації правовласників та постачальників контенту.

«Тарифи продовжують зростати через суттєве підвищення плати за використання прав на інтелектуальну власність виробниками українського контенту, необхідність збільшення заробітної плати працівникам галузі, плати за електроенергію тощо. Так, мінімальні тарифи за доступ до пакетів лише з українськими телеканалами можуть складати приблизно 56-70 грн, залежно від благополуччя регіону. Але, скоріше за все, тарифи можуть бути і вищими, оскільки провайдерам доводиться також витрачати значні кошти на закупівлю прав на ретрансляцію розважальних іноземних телеканалів для того, щоб зацікавити абонента і створити додаткову цінність телевізійної послуги у порівнянні з безкоштовною ефірною цифрою», - йдеться в повідомленні.

Як повідомив на конференції «ТІМ» директор напрямку платного ТБ «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук, на 31 травня 2019 року планується припинити безкоштовний доступ глядачів супутникового телебачення до провідних українських телеканалів кодуванням їхнього сигнала системою умовного доступу. Після кодування пакет супутникового телебачення з українськими телеканалами коштуватиме приблизно 70 грн. Пан Ярослав вважає, що після кодування кількість абонентів платного телебачення збільшиться на 2 млн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY