detector.media
14.11.2018 16:31
МІП анонсує запуск на ТБ соціальних роликів, присвячених Голодомору
МІП анонсує запуск на ТБ соціальних роликів, присвячених Голодомору
Міністерство інформаційної політики України спільно з Українським інститутом національної пам’яті випустили брошури «Україна. Геноцид голодом. 1932-1933». Також планується запуск серії роликів соціальної реклами з цієї теми на телебаченні

Про це говорили під час прес-конференція на тему «Як Україна і світ відзначають 85-ті роковини Голодомору» 13 листопада в «Укрінформі», повідомляє сайт МІПа.

Під час заходу державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко презентував випущені брошури, які вийшли українською, англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами.

Він також анонсував вихід серії роликів соціальної реклами, присвячених темі Голодомору, серед яких буде і один анімаційний.

«Уже наступного тижня ці ролики будуть готові, і їх можна буде побачити як на національних телеканалах, так і в інтернеті. Вони також будуть перекладені англійською мовою і розміщені на закордонних ресурсах», – повідомив пан Біденко.

Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович розповів, що національні пам’ятні заходи до 85-х роковин геноциду українського народу проходять під гаслом «Ми пам’ятаємо! Ми сильні». У свою чергу слоганом міжнародної кампанії є слова  «Україна пам’ятає – світ визнає!».

До Дня пам’яті жертв Голодомору відбудеться декілька заходів. Зокрема, в столичній Опері відбудеться мистецька акція, організована Міністерством культури. Пам’ятні заходи за участі Президента пройдуть в Мистецькому Арсеналі та біля Меморіалу жертвам Голодоморів. Також 23 листопада о 15:00 у Верховній Раді відбудеться меморіальна сесія, присвячена пам’яті жертв Голодомору.

1 вересня із Києва стартувала міжнародна акція «Запали свічку пам’яті», яка протягом 85-ти днів пройде у 85-ти куточках світу.

 

Фото: "Радіо Свобода"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY