detector.media
14.11.2018 15:33
Редакція LB.ua повернула на сайт матеріал про Гандзюк з правками
Редакція LB.ua повернула на сайт матеріал про Гандзюк з правками
14 листопада редакція інтернет-видання LB.ua повернула на сайт видалений раніше матеріал авторки Катерини Моли «Час колотися - хто замовив Катю Гандзюк», внісши в нього правки

Редакція пояснює, що зняли з сайту публікацію, тому що «текст не пройшов аналіз юридичного відділу».

«Вчора вранці на LB.ua був опублікований текст: "Час колотися - хто замовив Катю Гандзюк". Склалося так, що була порушена стандартна процедура – текст не пройшов аналіз нашого юридичного відділу. Після його публікації редакція отримала стандартний висновок наших юристів про те, що текст містить ряд тверджень, за які ми будемо нести правову відповідальність у суді. Саме тому ми ухвалили рішення зняти його для доопрацювання», – йдеться у поясненні.

Редакція також повідомила, що повертає на сайт опублікований 13 листопада матеріал «зі зробленими на вимогу юристів правками».

«Ми просимо пробачення у наших читачів та автора тексту за ситуацію, що склалася», – йдеться на сайті видання.

 Нагадаємо, 13 листопада «Лівий берег» зняв з публікації статтю про загиблу громадську діячку Катерину Гандзюк та можливих замовників нападу на неї. Про видалення статті повідомила у Facebook журналістка видання «Новое время» Катерина Шаповал. Також вона опублікувала посилання на статтю «Час колотися - хто замовив Катю Гандзюк?» вже на іншому сайті. У коментарях до допису пані Шаповал є скріншот, який доводить, що стаття була на сайті Lb.ua.

Наступного дня, 13 листопада, редактор економічного відділу інтернет-видання LB.ua Андрій Яніцький повідомив про звільнення через «творчі розбіжності».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY