detector.media
13.11.2018 14:10
Вийшов трейлер фільму про Леоніда Кантера «Людина з табуретом» (ВІДЕО)
Вийшов трейлер фільму про Леоніда Кантера «Людина з табуретом» (ВІДЕО)
Творці планують вихід стрічки в український прокат цієї зими.

Про це повідомляє продюсерка стрічки Катерина Мізіна.

Нагадаємо, що у 2004 році Леонід Кантер, який пішов із життя 4 червня цього року, вигадав квест «З табуретом до океану», суть якого полягала у тому, щоб віднести чотири табурети з київської кухні на береги чотирьох океанів - без грошей, але з камерами в руках, з піснями й виставами про любов та Україну. Перша така мандрівка відбулась у 2005 році до Атлантичного океану. В останню експедицію тривалістю в рік пішло 20 учасників, у тому числі Леонід Кантер із дружиною та донькою.

У результаті було відзнято понад 400 годин відеоматеріалу. 

Стрічка розоповість не лише про індіанців на карибських островах, бандитських латиноамериканських мегаполісів, вуличні вистави на майданах і палубах кораблів, перипетії між мандрівниками, пейзажі Амазонки та Патаґонії, але й про самого Леоніда Кантера - його «країну мрій», боротьбу за Україну, життя та смерть. 

Над фільмом працює українська студія Ridni animation. Режисер – Ярослав Попов, продюсерка – Катерина Мізіна, музика – OY Sound System, Balaklava Blues, Freel та Едуард Приступа, звук – KWA Sound Production, Сергій Авдєєв.

Як писав «Детектор медіа», «Людина з табуретом» Леоніда Кантера зібрала понад 270 тис. грн краудфандингом. Виробництво фільму також підтримав Український культурний фонд

Наразі триває постпродакшн стрічки. За словами творців, загальний бюджет постпродакшну «Людини з табуретом» складає 821,7 тис. грн.

Фільм планується до виходу в український прокат цієї зими. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY