detector.media
12.11.2018 20:36
«1+1 Продакшн» та норвезька компанія Evil Doghouse Production знімуть серіал про життя колишнього боксера
«1+1 Продакшн» та норвезька компанія Evil Doghouse Production знімуть серіал про життя колишнього боксера
Старт зйомок пілотного епізоду розпочнеться 13 листопада в Києві.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Зазначається, що 12 листопада в посольстві Норвегії в Україні підписали меморандум про співпрацю генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, норвезький продюсер Егіл Одегард, автор ідеї і режисер Варон Бонікос, американський письменник і продюсер Джеремі Чілнік і норвезький актор Джон Кар'ю.

Підписанти домовилися про хід виробництва і ролі учасників. Зокрема, медіасторони угоди взяли на себе зобов'язання продакшену, промо та дистрибуції.

Над проектом працюватиме команда американських і норвезьких сценаристів і продюсерів. Зйомками займуться норвезька компанія Evil Doghouse Production разом із українським «1+1 Продакшн».

Серіал отримав назву «Jonathan Fort». Він розповість про життя колишнього боксера після завершення спортивної кар'єри, який отримав нову і небезпечну роботу в норвезькому Посольстві в Києві. За сюжетом 80% проекту буде зніматися в Києві та Одесі.

Головні ролі виконають Джон Кар'ю, Дар'я Трегубова, Дар'я Плахтій, Роман Мацюта, Костянтин Октябрський і Ксенія Мішина. Також знімальна група відзначає, що веде переговори про залучення в проект голлівудських зірок.

Раніше повідомлялося, що «1+1 медіа» змінює структуру «1+1 Продакшн», створюючи три самостійних управління.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY