detector.media
12.11.2018 20:19
Українська стрічка «Домашні ігри» здобула Ґран-прі фестивалю «Лістапад»
Українська стрічка «Домашні ігри» здобула Ґран-прі фестивалю «Лістапад»
Документальний фільм Аліси Коваленко «Домашні ігри» здобув Ґран-прі за найкращий документальний фільм Мінського міжнародного фестивалю «Лістапад».

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Фільм «Домашні ігри» розповідає історію життя 20-річної обдарованої футболістки Аліни Шилової. Героїня виросла у неблагополучній сім’ї. Після смерті матері дівчина мусить замість посилених тренувань присвятити себе догляду за маленькими братом і сестрою. Чи зможе вона під тягарем життєвих обставин досягти мрії та реалізувати свій талант?

Автор сценарію та режисер - Аліса Коваленко, продюсер – Максим Васянович.

Як відомо, проект фільму спільного виробництва України та Франції став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно.

Два тижні тому стрічка отримала головну нагороду в основному конкурсі документальних фільмів одного із найбільших кінофестивалів Іраку, в Курдистані –  DuhokIFF.

14 листопада розпочнеться Міжнародний фестиваль документального кіно в Амстердамі - IDFA 2018, на якому український фільм «Домашні ігри» буде представлений у престижній програмі «Best of Fest» і матиме у рамках фестивалю 5 показів. До цієї програми щорічно відбирають фаворитів та призерів інших фестивалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що дебютна ігрова повнометражна стрічка «Вулкан» українського режисера Романа Бондарчука здобула на міжнародному кінофестивалі «Лістапад» приз за найкраще звукове/музичне рішення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY