detector.media
12.11.2018 14:35
Журналістка Анастасія Магазова отримала стипендію від «Радіо Свобода»
Журналістка Анастасія Магазова отримала стипендію від «Радіо Свобода»
У конкурсі на стипендіальну програму проекту «Радіо Свобода» Regional Reporting Fellowship перемогла журналістка Анастасія Магазова. Наступні 8 місяців вона працюватиме в київському бюро «Радіо Свобода»

Про це повідомляє сайт «Радіо Свобода».

Анастасія Магазова протягом останніх чотирьох років працювала спеціальним кореспондентом в Україні для ряду німецьких ЗМІ, серед яких Deutsche Welle та Die Tageszeitung (taz).

До цього журналістка навчалася у Школах журналістики у Мюнхені та Ляйпцигу, пройшла стажування у кількох виданнях ФРН та має понад сотню публікацій у німецькій пресі. До сфери професійних інтересів Анастасії належать суспільно-політичні теми та німецько-українські відносини. Вона висвітлює бойові дії на Донбасі та наслідки анексії Криму. Також Анастасія Магазова є співавтором проекту Unrecognized Stories про життя цивільного населення на невизнаних територіях пострадянського простору.

Стипендія дає переможцеві можливість створювати текстові і мультимедійні матеріали, поглибити журналістські знання і ознайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Стипендія також передбачає стажування у штаб-квартирі «Радіо Свобода» у Празі.

Конкурс на стипендію Regional Reporting Fellowship оголошується п’ятий рік поспіль. Нагадаємо, минулого року стипендію отримала журналістка Наталія Патрікєєва.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY