detector.media
10.11.2018 16:07
Чернівецький університет готується запустити «студентське телебачення»
Чернівецький університет готується запустити «студентське телебачення»
Студентське телебачення може запрацювати вже з 2019 року.

Про це повідомила у Facebook завідувачка кафедри журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Любов Василик.

«У Чернівцях невдовзі з'явиться нове телебачення - студентське. ЧНУ оголосив тендер на закупівлю обладнання для телестудії кафедри журналістики. Орієнтовна вартість - 1 300 000 грн. Студентське телебачення може запрацювати з нового 2019 року у 60 ауд. на факультеті. Насамперед його використовуватимуть для навчальних курсів "Телевиробництво", "ТБ-онлайн", "Мультимедіа продукція". А також майбутні журналісти зможуть готувати тут свої творчі курсові проекти», - йдеться в повідомленні.

Інформацію про відповідний тендер також розміщено на сайті публічних закупівель Prozorro. Згідно з нею, аукціон для вибору постачальника обладнання має початися 22 листопада.

Нагадаємо, 7 листопада громадська організація «Детектор медіа» презентувала результати дослідження «Журналістська освіта в Україні: чи працює система?» Поговорити про це в Києві зібралися представники кафедр і факультетів із усієї країни, які готують майбутніх журналістів, медійники та випускники журналістських спеціальностей, а також чиновники Міністерства освіти і науки. 

Під час заходу Любов Василик висловила думку, що журналістський «бакалаврат може бути, але його треба наповнювати потрібними майбутнім журналістам-практикам дисциплінами», які допоможуть студентам у майбутньому висвітлювати економічну, політичну, судову та іншу важливу проблематику.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY