detector.media
10.11.2018 10:23
Американцю, який надіслав вибухівку до CNN, Обами та Клінтон, загрожує довічне ув'язнення
Американцю, який надіслав вибухівку до CNN, Обами та Клінтон, загрожує довічне ув'язнення
У Нью-Йорку федеральні прокурори висунули 30 кримінальних обвинувачень 56-річному мешканцю штату Флорида Сізару Сайоку. Зокрема, його звинувачують у використанні зброї масового руйнування і перевезенні вибухових речовин через межі штатів.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Донедавна Сізару Сайоку оголошували п’ять обвинувачень, і за ними його могли засудити до 48 років позбавлення волі. В разі визнання винним за 30 обвинуваченнями йому може загрожувати довічне ув’язнення.

Сізара Сайока арештували у Флориді 26 жовтня. Його взяли під арешт без можливості вийти під заставу. Чоловіку інкримінують більш ніж десяток випадків надсилання пакунків із вибуховими пристроями адресатам по всій країні, у тому числі каналу CNN, провідним діячам демократів, колишнім президентам Біллу Клінтону і Бараку Обамі, колишньому держсекретарю Гілларі Клінтон.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп відреагував на повідомлення про надсилання вибухівки своїм політичним опонентам та до офісу телеканалу CNN і закликав ЗМІ припинити «нескінченну ворожість», а також «постійні негативні, а часто й брехливі напади та повідомлення».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY