detector.media
08.11.2018 20:05
«Викрадена принцеса» стартувала у прокаті в Колумбії
«Викрадена принцеса» стартувала у прокаті в Колумбії
Мультфільм був проданий у більш ніж 50 країн, у тому числі у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки, Азії та Латинської Америки.

Про це повідомляється на сторінці мультфільму у Facebook.

«Сьогодні стартує реліз анімаційного фільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила / The Stolen Princess" в Колумбії. Поки Міла радітиме орхідеям та екваторському сонцю, колумбійські глядачі будуть знайомитися з нашою історією», - йдеться в повідомленні. 

Як відомо, «Викрадена принцеса» створена за мотивами казки Олександра Пушкіна «Руслан і Людмила» та розповідає про пригоди мандрівного актора Руслана та його друга Нестора, які намагаються врятувати київську принцесу Мілу, дочку князя Володимира, від страшного мага Чорномора, котрий викрав її та хоче висмоктати з неї життя. Як і кожна добра казка, «Викрадена принцеса» закінчується хепі-ендом і герої отримують по заслугах: Руслан із Мілою – кохання, суперники та вороги Руслана – копирсання в болоті з ризиком перетворитися на жаб.

Режисер – Олег Маломуж, сценарист – Ярослав Войцешек. Персонажів озвучували: зірки шоу-бізнесу Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (гурт «Время и стекло», головні ролі), Сергій Притула, Маша Єфросиніна, Дмитро Монатік, актори Юрій Горбунов, Олег Волощенко, Роман Луцький, спортсмени Василь Вірастюк і Олександр Усик та інші.

Нагадаємо, анімація «Викрадена принцеса» стала переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування склала близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн. 

Мультфільм був проданий у більш ніж 50 країн, у тому числі у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки, Азії та Латинської Америки.

Мультфільм побив рекорд із касових зборів серед українських фільмів. За перший вікенд прокату в Україні стрічка зібрала майже 21,5 млн грн

У міжнародному прокаті стрічка зібрала майже 5 млн доларів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY