detector.media
08.11.2018 12:10
«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології» у номінації «Сміливість»
«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології»  у номінації «Сміливість»
«Інформаційні технології» стали переможцем у номінації «Сміливість» щорічної премії «1+1 медіа» для провайдерів. Про це повідомляє прес-служба групи.

А от у номінації «Провайдер року» аж три переможці за версіями різних каналів, дистрибуцією яких займається група. Так за версією «1+1 медіа» переможець «Воля», за версією Bolt, Star Cinema i Star Family – Triolan, за версією Kvartal TV - МКТБ.

Переможцями у інших номінаціях стали BRIZ («Відповідальність»), TRINITY sweet.tw («Повага та любов»), IPnet («Відкритість»), MEGOGO («Чесність»), «Павутина» («Дистрибутор ідей»).

Як вже повідоляв «Детектор медіа», наприкінці серпня «1+1 медіа» та інші медіагрупи (StarLightMedia та Inter Media Group) повідомили про дострокове розірвання угод із двома провайдерами «Ультралінк» і «Телевсесвіт», які працюють під маркою «Інформаційні технології. Через це з 1 жовтня «Інформаційні технології» припинили ретрансляцію каналів медіагруп.

Прес-служба «1+1» назвала причиною розірвання угоди порушення принципів партнерських відносин і наголошувала, що не зацікавлена у «поновленні договірних відносин» : «Тому канали нашої групи не будуть транслюватися в мережах зазначених провайдерів. Можемо рекомендувати нашим глядачам лише змінити постачальника ТБ-послуг на іншого провайдера».

З 11 жовтня «Інформаційні технології» відновили трансляцію каналів групи «1+1».

Нагадаємо, у 2017 році  медіагрупа «1+1»  започаткувала щорічну премію для провайдерів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY