detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
07.11.2018 16:23
«Україна» адаптує The brain. Шоу вийде весною 2019 року
«Україна» адаптує The brain. Шоу вийде весною 2019 року
Телеканал «Україна» адаптуватиме формат The brain компанії Endemol. Про це повідомив директор департаменту розважальних програм каналу Анатолій Сябро 7 листопада.

За його словами, планується створення 10 епізодів по 90 хвилин.

Директорка телеканалу Вікторія Корогород розказала «Детектору медіа», що адаптація вийде в ефір у  першому півріччі 2019  року – у весняний сезон.

Телеканал «Україна» вже досить давно не знімав форматні шоу, тому поки, окрім The brain, нових подібних проектів не готує.

«Ми достатньо обережні на цій території. За останні п’ять років – це перша проба. Ми розглядаємо багато й інших форматів. Але поки проанонсувати появу нового розважального шоу ми не готові. Нехай спершу в ефір вийде The brain», – наголосила пані Корогород.

The brain – це талант-шоу, де змагаються учасники, які мають майже «надлюдські» таланти, пов'язані з органами чуття: пам'ять, зір, слух, дотик тощо. Вони проходитимуть різні фізичні та інтелектуальні випробування. Проект уже був адаптований у таких країнах як: Бразилія, Китай, Хорватія, Франція, Німеччина, Італія, Польща, Португалія, Росія, Сербія, Іспанія, США.

Раніше про придбання цього формату СТБ повідомляла «Медіаняня». 

Програмна директорка СТБ Катерина Шевелюк у коментарі «Детектору медіа» зазначила, що канал дійсно купував формат The brain і навіть розпочинав адаптувати, однак вирішив, що це буде економічно невигідним.

«Але у процесі  розробки ми дійшли висновку, що на даний час виробництво такого талант-шоу на високому якісному рівні, до якого звик глядач СТБ, є економічно недоцільним для каналу. А йти на компроміси, аби втратити якість, ми собі не дозволяємо. Тому так, було прийняте рішення відмовитись від формату», -  розказує Катерина Шевелюк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY