detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
07.11.2018 14:53
Концерн РРТ запустив цифрове радіо в Києві
Концерн РРТ запустив цифрове радіо в Києві
Сьогодні, 7 листопада, Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення запустив мультиплекс цифрового радіо в Києві у складі 13 радіостанцій.

Про це «Детектору медіа» повідомив генеральний директор Концерну РРТ Петро Семерей.

За його словами, повноцінно запущено в роботу один передавач цифрового радіо на вулиці Дорогожицькій, який дотепер працював у тестовому режимі. Через передавач мовлять 13 радіостанцій, що виграли цифрові конкурси Нацради: «Радіо Марія», Old Fashioned Radio, Zemlya, Hype Radio, «Країна ФМ», «Українське радіо», «Промінь», «Культура», «Мейдан»«Армія ФМ», «Бізнес-радіо», DJ FM і Power FM.

14-та радіостанція мультиплексу – «Прямий ФМ» – поки що не розпочала мовлення.

Другий передавач на вулиці Саперно-Слобідській поки що не працює. Можливо, для покриття Києва буде достатньо одного передавача, пояснив пан Семерей.

Нагадаємо, радіостанція Міністерства оборони України «Армія ФМ» і три радіостанції холдингу Business Radio Group - «Бізнес-радіо», DJ FM і Power FM - перемогли у конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на цифрове радіомовлення стандарту T-DAB (DAB+) у Києві, результати якого було оголошено 26 липня цього року.

6 вересня радіостанція «Прямий ФМ», яку запустило ТОВ «Телеканал “Прямий”» (юридична особа Прямого каналу), перемогла в конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на цифрове радіомовлення стандарту T-DAB (DAB+) у Києві. «Прямий ФМ» був єдиним претендентом у цьому конкурсі на останнє 14-те місце в київському мультиплексі цифрових радіостанцій.

Як писав «Детектор медіа», 11 червня Концерн РРТ запустив локальний київський мультиплекс цифрового радіо стандарту T-DAB (DAB+) у складі 9 цифрових радіостанцій: «Українське радіо», «Промінь», «Культура», «Країна ФМ», Old Fashioned Radio, Hype Radio, Zemlya, «Мейдан», і «Радіо Марія». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY