detector.media
07.11.2018 12:31
На каналі Скрипіна буде виходити програма «Я замість нього»
На каналі Скрипіна буде виходити програма «Я замість нього»
Проект журналіста Романа Скрипіна skrypin.ua повідомляє, що показуватиме програму «Я замість нього».

Про це повідомляє прес-служба проекту.

Зазначено, що програма вже існує, але новий сезон розпочинається спільно з проектом Скрипіна. Як уточнили в прес-службі, це проект Юлії Ковальової, який раніше виходив на YouTube-каналі «Я вместо него».Тепер програму випускатиме продакшн skrypin.ua.

«Усі випуски легкі, ексклюзивні, позитивні та інформаційні. Інтерв’ю бере не журналіст, політик розслабляється і втрачає пильність. Люди, які приходять «замість нього» різного соціального статусу, віку та професії. Тож політик був налаштований на звичний сценарій, а його очікує зовсім інше», — розказала продюсер проекту Юлія Ковальова.

Прес-служба повідомляє, що під кожного героя програми підбирають особливого інтерв’юєра. Якщо політик має проблеми з законом, інтерв’ю братиме людина з правоохоронної системи, якщо політик неодружений і на цьому наголошує, йому попадеться дівчина, яка шукає собі чоловіка.

Героїв та інтерв’юєрів підбирає продюсер проекту пані Ковальова. Ми поєднали наші зусилля, тож не пропустіть. Програма виходитиме щосереди о 21:00 на skrypin.ua.

Нагадаємо, 3 жовтня Ukrainian media network (UMN) та skrypin.ua запустили програму «Економік’$», згодом — юридичну програму «Відповідно до, згідно з».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY