detector.media
06.11.2018 16:16
13 листопада – конференція «Медіаправо 2018»
13 листопада 2018 в ПремогаSpace (бул. Т. Шевченка, 62, 4 пов.) відбудеться щорічна конференція «Медіаправо 2018», початок заходу о 10:00 (реєстрація розпочинається о 9:30).

Організаторами виступають - Індустріальний Телевізійний Комітет спільно з Асоціацію Правників України. Захід проходить за підтримки Ради адвокатів міста Києва.

Традиційно, конференцію відкриє «Саміт регуляторів» за участю представників Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики. В рамках дискусії будуть обговорені питання оцінки поточних проблем галузевого регулювання та плани на наступний рік. Вступна частина конференції також включатиме доповідь Інни Рафальської, голови Ради адвокатів міста Києва щодо актуальних питань адвокатури та адвокатської діяльності.

Перша секція конференції буде присвячена питанням регулювання та практики застосування мовних квот на телебаченні. В контексті даного питання з окремою доповіддю «Регулювання мови реклами» виступить Олена Андрієнко, керівник юридичного відділу «ДП ССМ» (Publicis One).

В рамках другої секції будуть розглянуті концептуальні питання реформування системи органів колективного управління. Новели в регулюванні колективного управління в Україні в рамках доповіді представить Олександр Мамуня, Партнер юридичної фірми «AEQUO».

Третя секція Конференції буде присвячена аналізу актуальних кейсів у сфері медіаправа та права інтелектуальної власності, а також практичним порадам від практикуючих адвокатів та юристів. Зокрема, однією с таких доповідей стане - «Як довести пірата до вироку по ст. 176 КК України – практичні поради адвоката», представлена Олександром Папуцею, адвокатом, партнером та директором судового департаменту «Smartsolutions Law Group» та Андрієм Бабенко, юрисконсультом телеканалу «СТБ».

З детальною програмою Ви можете ознайомитись за посиланням. Програма буде доповнюватись - всі оновлення будуть доступні на офіційному сайті Конференції та повідомлено на сторінці у Facebook.

Вартість участі у конференції:

• для членів Асоціації ІТК та членів АПУ -  720 грн з ПДВ.

• для інших учасників - 990 грн з ПДВ

Зареєструйтесь на Конференцію заповнивши онлайн форму.

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтесь, будь ласка, за електронною адресою tetiana.ilchuk@itk.ua або за телефоном +380 44 353 13 98

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY