detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
06.11.2018 16:00
З нового року замість «Все буде добре» на СТБ вийде один з проектів власного виробництва
З нового року замість «Все буде добре» на СТБ вийде один з проектів власного виробництва
27 грудня на телеканалі СТБ вийде останній випуск телешоу «Все буде добре». Замість нього канал планує запустити один з проектів власного виробництва

Про це у коментарі «Детектору медіа» повідомила програмна директорка телеканалу Катерина Шевелюк.

За її словами, телепроект «вичерпав себе»: «Є таке поняття, як "завершення життєвого циклу телевізійного продукту"… За шість років "Все буде добре" підняв усі можливі теми, які щодня турбують жінок вдома та на роботі. Так, проект йде з телеефіру, але всі випуски залишаються на You-Tube-каналі "Все буде добре"», – прокоментувала вона.

За словами пані Шевелюк, команді «Все буде добре» канал пропонує можливі варіанти співпраці на інших проектів. Замість «Все буде добре» на СТБ виходитиме інший проект власного виробництва. 

«Що саме стане на місце "Все буде добре" о 15:30, ми обов’язково повідомимо трохи згодом. Наразі я точно можу сказати, що це буде один з проектів власного виробництва СТБ», – повідомила пані Шевелюк.

Нагадаємо, «Все буде добре» – власна розробка каналу СТБ. Програма стартувалав ефірі 2 серпня 2012 року. 

У попередньому сезоні, навесні 2018 року, телепроект «Все буде добре» змінив формат, логотип і студію проекту. Програму почали вести четверо ведучих: до Надії Матвєєвої приєдналися актриса, радіоведуча Вікторія Зубрейчук, журналістка Анна Горбань та колишня бек-вокалістка українського гурту «Брати Гадюкіни» Лілія Кувалдіна.

Через кілька місяців СТБ вирішив відмовитися від нововведень та анонсував, що восени програма повернеться в ефір у старому форматі «корисних порад» з однією ведучою Надією Матвєєвою. «Проект узяв до уваги точку зору глядачів», – розповіла в інтерв’ю «Детектору медіа» Надія Матвєєва.

2 листопада канал повідомив, що у листопаді припиняється виробництво шоу «Все буде добре», яке виходило в ефірі телеканалу СТБ протягом шести років. Останній випуск програми вийде 27 грудня.

За шість років «Все буде добре» створив 1 278 випусків, по 7 рубрик в кожному. YouTube-канал телешоу набрав 1 млн підписників і отримав нагороду «Золота кнопка» від відеохостингу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY