detector.media
05.11.2018 15:04
UATV спільно з прикордонниками запускає новий проект
UATV спільно з прикордонниками запускає новий проект
Державна прикордонна служба України за підтримки телеканалу іномовлення UATV запускає новий проект про діяльність українських прикордонників «Периметр».

Про це повідомляється на сайті каналу.

 За словами начальника Головного центру стратегічних комунікацій Державної прикордонної служби України Сергія Якимця, ідея проекту виникла кілька місяців тому: «Назва вибрана не випадково. Периметр – в одному випадку, це державний кордон, який насичений цікавим життям, а в іншому – це межа дозволеного».

Проект передбачає презентації декількох тем – про розвиток прикордонного відомства, про міжнародне співробітництво, про транскордонну злочинність та про «винахідливість» контрабандистів.

«Наша співпраця розпочалася саме із телеканалом UATV, бо це канал, який здійснює іномовлення, який орієнтований на споживача за межами України», – розповів прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

За словами гендиректорки каналу UATV Людмили Березовської, співпраця із Дерприкордонслужбою триває понад 3 роки.

Прем’єра програми  українською мовою відбудеться 11 листопада. Проект виходитиме в перекладі також на російську та англійську мови.

Нагадаємо, у травні 2018 року на UATV стартував новий тревел-проект «Міста і містечка». У червні 2018 року телеканал UATV запустив програму про українську музику Music day.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY