detector.media
05.11.2018 13:36
The Ukrainians запустив онлайн-журнал про творчих людей
The Ukrainians запустив онлайн-журнал про творчих людей
Команда проекту The Ukrainians повідомила про створення онлайн-журналу Creatives

Про це повідомив керівникThe Ukrainians Тарас Прокопишин.

«Друзі, нарешті стартує перший медіа-проект у рамках екосистеми (назвімо це поки так) The Ukrainians. Дотепер ми доволі багато писали про творчих людей і в певний момент зрозуміли, що ця тема заслуговує не просто одного-двох спецпроектів, а має потенціал для повноцінного медіа», – написав він.

За словами пана Прокопишина, журнал – «про лідерів креативних індустрій країни». Дизайнери та архітекторки, музиканти та письменниці, відеографи та діджейки, видавці та програмістки розповідатимуть про те, як генерують ідеї, як організовують творчий процес, як заробляють і провокують зміни.

Формат — slow media, кожен матеріал матиме свій особливий дизайн.

Журнал фінансуватимуть шість компаній: «Вони будуть єдиними парнерами Creatives впродовж першого року. При цьому, жодним чином не впливатимуть на редакційну політику чи відбір героїв. Далі напишемо про них детальніше», – повідомив Прокопишин.

У планах редакції – публікація інтерв’ю, організація 12 заходів із героями проекту в різних містах та видання книжки. Далі команда планує поступово перебудувати онлайн-журнал у повноцінне медіа.

Нагадаємо, у квітні 2018 року онлайн-журнал The Ukrainians запустив «МедіаПрактики» – подкаст про українські медіа. Героями проекту є медіаменеджери, медіаактивісти та журналісти.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY