detector.media
05.11.2018 12:42
9 та 15 листопада у Рівному та Сумах відбудуться семінари «Медіа без упереджень: слова мають значення»
Семінар присвячено стандартам недискримінації за ознакою статі у медіа та рекламі, а також висвітленню тематики національних громад у медіа.

Запрошуються до участі представники регіональних медіа, маркетингових агенцій, громадських організацій, студенти та студентки у галузі журналістики Рівненської, Волинської, Житомирської, Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської та Харківської областей.

Семінар буде присвячений наступний питанням:

  1. Що таке сексизм і стереотипи у медіа та рекламі?
  2. Чому варто створювати матеріали про рівноправ’я?
  3. Як підвищити свою гендерну компетентність?
  4. Як писати про національні громади?

У заході візьмуть участь представники Офісу Ради Європи в Україні, Кабінету Міністрів України, Міністерства інформаційної політики України, UA: Українське радіо, народні депутати України та медіа експерти.

Реєстрація на семінар у Рівному тут.

Реєстрація на семінар в Сумах тут.

Для учасників та учасниць з інших міст передбачена компенсація вартості проїзду до місця проведення заходу. Деталі щодо компенсації будуть повідомлення після реєстрації.

Захід проводиться проектом "Свобода медіа в України", що впроваджується в межах Спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу “Партнерство заради належного врядування”, Міністерством інформаційної політики України, за участі ГО “Ліга захисту прав жінок”.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY