detector.media
05.11.2018 11:52
На Новому каналі стартує другий сезон проекту «Пацанки. Нове життя»
На Новому каналі стартує другий сезон проекту «Пацанки. Нове життя»
6 листопада на Новому каналі відбудеться прем’єра серіаліті «Пацанки. Нове життя»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У другому сезоні «Пацанки. Нове життя» до Галі Полудневич, Юлі Чайки та Іри Слюнько приєдналися двоє випускниць третього сезону реаліті «Від пацанки до панянки» – Даріана Остафійчук (екс-Семидоцька), Катерина Дремова та його переможниця Яна Ковальська.

 «Ми зробили висновки і дійшли рішення запросити нових героїнь. Меседж серіаліті має бути правильним: шанс на нове життя отримують лише мотивовані дівчата. А у нашої старої трійки з цим були проблеми – у них бажання то зявлялося, то зникало», –розказав генпродюсер Friends Production Олексій Гончаренко.

Як повідомляє прес-служба каналу, стара трійка в цьому сезоні залишається у проекті, але їм доведеться залишити пентхаус і самостійно шукати житло та роботу. А Даріані, Яні та Каті Олексій Гончаренко допоможе влаштуватися на роботу, налагодити особисте життя та змінитися зовні.

Учасниці шоу боротимуться за грошовий приз. Переможницю шоу обиратимуть глядачі на сайті Нового каналу. Нагадаємо, переможницею минулого сезону стала Ірина Слюнько, яка отримала від глядачів близько 20 тисяч голосів.

Прем’єра серіаліті «Пацанки. Нове життя» відбудеться на Новому каналі 6 листопада о 21:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY