detector.media
01.11.2018 13:42
До 10 листопада – реєстрація на робочу нараду «Впровадження цифрового телебачення на місцевому рівні»
До 10 листопада – реєстрація на робочу нараду «Впровадження цифрового телебачення на місцевому рівні»
15 листопада 2018 року о 14.00 у Києві Незалежна Асоціація телерадіомовників проведе робочу нараду «Впровадження цифрового телебачення на місцевому рівні»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України» від 29 серпня 2018 року № 667, кінцевою датою використання технології аналогового телевізійного мовлення для «телерадіоорганізацій місцевого мовлення, які не мають ліцензій на цифрове мовлення» є 1 травня 2019 року.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення визначила, що «забезпечення можливості мовити в цифровому форматі тим місцевим телерадіоорганізаціям, які цього бажають», на сьогоднішній день є одним із двох приоритетних завдань для регулятора. Наразі, Національна рада вже розпочала прийом заяв на прорахунок частот для місцевого телебачення в цифровому стандарті.

Метою робочої наради є визначення найбільш ефективних підходів для цифрового мовлення з урахуванням особливостей різних місцевих телекомпаній.

Питання до обговорення:

До участі у круглому столі запрошені представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Українського державного центру радіочастот, постачальників обладнання та послуг.

Для участі в круглому столі просимо вас до 10 листопада 2018 року зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/X19rkggq4Zvtn8Zj1.

Місце проведення круглого столу буде визначено після завершення реєстрації і повідомлено всім учасникам.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY