detector.media
01.11.2018 00:13
Головну редакторку Vogue UA відсторонено від посади (ДОПОВНЕНО)
Головну редакторку Vogue UA відсторонено від посади (ДОПОВНЕНО)
На час внутрішнього розслідування плагіатного скандалу.

Головну редакторку Vogue UA Ольгу Сушко відсторонено від посади на час внутрішнього розслідування. Про це повідомили у спільній заяві «Медіа Група Україна» та Condé Nast International (за ліцензією якого видається український Vogue).

«Ми категорично проти плагіату й починаємо внутрішнє розслідування, щоби прояснити всі обставини й деталі того, що сталося, — йдеться в заяві. — На час розслідування Ольгу Сушко буде відсторонено від посади головної редакторки Vogue UA».

Аналогічний коментар (англійською мовою) «Детектору медіа» 1 листопада надіслала директор з комунікацій та зв'язків з медіа Condé Nast International Джинні Арнольд.

Нагадаємо, кілька днів тому користувачі мережі виявили схожість редакторської колонки Ольги Сушко в жовтневому номері українського Vogue з редакторської колонкою Шахрі Амірханової в російському Harper's Bazaar 2006 року. Пізніше в мережі з'явилася інформація про те, що і в листопадовому номері українського глянцю в матеріалі головного редактора є плагіат - на це раз на блог в «ЖЖ». Згодом було виявлено ще декілька таких прикладів.

Сама Ольга Сушко зізналася, що «листи до читачів» писала не вона, а позаштатний журналіст, якому вона доручала ці матеріали через брак часу.

Детальніше про скандал читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Фейсбук-сторінка Ольги Сушко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY