detector.media
30.10.2018 18:33
Дмитро Танкович та Vaverka production знімають ситком «Джованні» для СТБ
Дмитро Танкович та Vaverka production знімають ситком «Джованні» для СТБ
Зйомки розпочались 28 жовтня і триватимуть до кінця року. У «Джованні» буде 30 серій, хронометраж кожної - 24 хвилини.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

За сюжетом привабливий невдаха Сергій (В'ячеслав Довженко) нарешті знаходить щастя зі своєю коханою Ганною (Ганна Кузіна). Але раптово в їхнє спокійне життя вривається екс-дружина героя Світлана (Віра Кобзар). Вона повертається з Італії разом із сином від першого шлюбу та донькою від чоловіка-італійця. Тепер Світлана носить прізвище Джованні, а її поява перевертає життя Сергія з ніг на голову.

«Не секрет, що в Італії чи Португалії зараз можна зустріти багато українців, які виїхали туди на заробітки. Нам захотілося, щоб хтось все-таки повернувся додому, до України. Такою стала наша Світлана Джованні. Чи зможуть всі герої через 13 років освоїтися в сучасних українських реаліях та чи вдасться ужитися нареченій і колишній дружині під одним дахом - глядачі побачать вже зовсім скоро», - обіцяє автор ідеї Дмитро Танкович.

Над ситкомом працювали п'ятеро сценаристів Vaverka Production: Сергій Демченко, Антон Буров, Олексій Колоцей, Олександр Галушко та Василь Стук, а режисером виступив Кирило Бін, відомий за роллю Олега в серіалі «Коли ми вдома».

Автори ідеї серіалу - Дмитро Хрипун, Дмитро Танкович.

Нагадаємо, 30 жовтня розпочались також зйомки україномовного комедійного ситкому «Юрчишини», де головну роль виконує актор «Маски-шоу» Георгій Делієв. Над виробництвом працює продакшн «Рога и Копыта». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY