detector.media
30.10.2018 11:54
На Новому каналі стартує третій сезон «Вар’ятів» з новим режисером
На Новому каналі стартує третій сезон «Вар’ятів» з новим режисером
30 жовтня на Новому каналі відбудеться прем'єра третього сезону телеверсії україномовного гумор-шоу «Вар’яти». Новим режисером шоу став Денис Сало, який знімав «Братів Шумахерів»

Про це йдеться в релізі каналу

«Олег Боднарчук відзняв нам два сезони, –прокоментувала керівниця «Вар'яти-шоу» Катерина Притула. – Велика подяка йому за роботу, за ідею нашої декорації та за наші високі рейтинги. Але цього року в нього були інші творчі плани. За його рекомендацією взяли іншого режисера – Дениса Сало. Раніше він знімав «Братів Шумахерів». Тож досвід у гумористичних шоу має».

За словами ведучого шоу Сергія Притули, пан Бондарчук більше робив акцент саме «на телевізійну картинку», а Денис Сало більше уваги приділяє акторській майстерності.

«Він більше часу витрачає на репетиційний процес. Робота хлопців у кадрі відточується до того рівня, який йому необхідний. Він застосовує більше ігрового реквізиту. Це трохи незвична для нас робота. Ми в сенсі акторської майстерності звикли до більш грубих мазків, аніж до того, щоб отримати штрихи, щоб грали в кадрі якісь детальки.  Але у нас чітка субординація. На знімальному майданчику режисер головний. Ставиться задача, і ми маємо її відпрацювати. Іноді доводиться зупинитися, переговорити, переписати. Це абсолютно нормальна телевізійна історія. Ніхто цього не уникає, не цурається», – прокоментував пан Притула.

Ще однією новинкою сезону гумористичного шоу Нового каналу стануть вірші від Сергія Притули: «Мене в цьому сезоні, як ніколи, прорвало на вірші, – зазначив він. – Я час від часу пописую, але практично ніде не читаю. А тут буде десь три програми, де трошечки своєю поезією розважатиму людей».

За повідомленням прес-служби Нового каналу, «Вар’яти» підготували дев'ять епізодів нового сезону. Склад шоу залишився незмінним – Володимир Жогло, Віталій Тильний, Валентин Сергійчук, Сергій Полупан та Володимир Ковцун.

Прем’єра «Вар'яти-шоу» відбудеться 30 жовтня о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, проект «Вар’яти-шоу» стартував в ефірі Нового каналу у листопаді 2016 року. Програма виходила щонеділі о 19:00.  

«Вар’яти-шоу» було створено Сергієм Притулою у 2010 році. Сьогодні до складу гумористичного шоу входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Учасники шоу жартують виключно українською мовою і при цьому гастролюють по всій Україні та за її межами. В арсеналі «Вар’ятів» – гумористичні сценки, монологи, пісні та інше.

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY