detector.media
29.10.2018 17:58
В Одесі розпочалися зйомки серіалу «Принцип насолоди» Даріуша Яблонського
В Одесі розпочалися зйомки серіалу «Принцип насолоди» Даріуша Яблонського
Виробництвом української частини копродукційного польсько-чесько-українського 8-серійного детективного серіалу «Принцип насолоди» займається кінокомпанія Star Media.

Про старт знімального процесу повідомляє прес-служба Star Media.

Зйомки, які розпочалися сьогодні, 29 жовтня, триватимуть до кінця року. Серед задіяних локацій - пляж, вулиці міста, морвокзал, відділення поліції, готелі, аеропорт. Також заплановані знімальні дні в Києві.

8-серійна кримінальна драма «Принцип насолоди» режисера Даріуша Яблонського про роботу слідчих – копродукційний проект України, Чехії та Польщі. За виробництво в Україні відповідає кінокомпанія Star Media.

За сюжетом, слідчі з трьох країн розслідують вбивства, які відбулися в цих країнах одночасно. Незабаром з'ясовується, що вбивства пов'язані однією історією, і слідчі об'єднуються в одну групу.

Польську та чеську частини вже відзнято у Варшаві та Празі. У серіалі актори розмовлятимуть англійською мовою в спільних із зарубіжними колегами сценах. В Україні серіал буде озвучено державною мовою. 

Українського слідчого зіграє актор Сергій Стрельников, його начальника – Станіслав Боклан, кримінальну журналістку – Дарія Плахтій, а паталогоанатома – Наталія Васько.

Нагадаємо, проект серіалу «Принцип насолоди» став одним із переможців конкурсу фільмів патріотичного спрямування Міністерства культури України. Star Media розкрила загальний кошторис проекту – понад 5 млн євро, та вартість української частини виробництва – 25 млн грн, з якої в держави продюсери просили половину, тобто майже 12,5 млн грн.

У Чехії «Принцип насолоди» покаже Центральне телебачення, в Польщі – канал Canal+. Також команда серіалу має домовленості з німецькою дистриб’юторською компанією Beta Film, яка займатиметься продажем проекту в інші європейські країни.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY