detector.media
26.10.2018 16:15
StarLight Entertainment готує нове 3D-шоу від Томільченка та Братковського
StarLight Entertainment готує нове 3D-шоу від Томільченка та Братковського
StarLight Entertainment працює над створенням нового сімейного позаефірного 3D-шоу «Winterra. Легенда казкового краю», яке буде презентовано взимку на ВДНГ. Режисери-постановники Костянтин Томільченко та Олександр Братковський

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба StarLight.

Нова історія розповість про пригоди хлопчика, який напередодні Нового року намагається врятувати свого молодшого брата, котрий потрапив в казкове крижане королівство Winterra.

«В Україні ніхто не робив подібних шоупрокоментував пан Томільченко. І це мотивує нашу команду щороку створювати перфоманс ще на рівень вище, вигадувати цікаві постановки і спецефекти, більш складну графіку, ефектні костюми і декорації».

«Ми робимо шоу для всієї родини, тому використовуємо високотехнологічні прийоми, щоб здивувати кожного дорослого гостя і змусити його на мить засумніватися в тому, що він знаходиться в реальному світі», – прокоментував режисер-постановник Олександр Братковський.

За повідомленням прес-служби, для участі в шоу були запрошені професійні танцівники, акробати, вокалісти, серед яких артисти Cirque du Soleil, а також учасники українських талант-шоу.

Автором музичних композицій і головного саундтрека виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко. Музичні аранжування до шоу належать композитору і музичному продюсерові Миколі Сосіну.

Прем'єра сімейного шоу відбудеться 14 грудня на ВДНГ. Вистави проходитимуть в будні та вихідні протягом усіх різдвяних свят.

Нагадаємо, StarLight Entertainment також створили позаефірні шоу «Дім таємничих пригод» та «Вартові мрій».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY