detector.media
25.10.2018 19:05
IAB Ukraine випустила презентацію та відеолекції про Performance маркетинг
IAB Ukraine випустила презентацію та відеолекції про Performance маркетинг
Матеріали спрямовані на єдине розуміння визначення Performance, його цілей, показують переваги і ризики, дають перелік основних інструментів і сервісів.

Комітет Performance IAB Ukraine випускає на ринок визначення, інструменти та сервіси Performance маркетингу. Про це повідомляється на сайті IAB Ukraine.

Напрацювання комітету представлені у вигляді презентації, яку можна завантажити за посиланням і відеолекцій (Eduget або Facebook лекція 1 і лекція 2).

Презентація буде корисною фахівцям галузі, а відеолекції - тим, хто тільки починає свій шлях в Performance.

«Одним з найважливіших кроків по навчанню ринку є систематизація та впровадження єдиних стандартів. Ми розуміємо, що інструменти і сервіси є основою, яку фахівці використовують у своїй щоденній роботі. Тому в рамках комітету Performance ми підготували приклади інструментів і сервісів Performance Digital», - зазначив учасник комітету Performance IAB Ukraine Олександр Лозенко (SEO & E-Commerce Head, Performics Ukraine).

Нагадаємо, IAB Ukraine була заснована в січні 2018 року, займається розвитком українського ринку digital-реклами. Ініціаторами створення IAB Ukraine виступили гравці українського інтернет-ринку - Google Україна, Admixer, Kantar TNS, GroupM, Publicis One, OLX, «Медіа Група Україна», obozrevatel.com.

IAB Ukraine - відкрита організація, подати заявку на вступ до неї може будь-яка компанія, яка працює на ринку інтернет-реклами України не менше року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY