detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
25.10.2018 17:15
Студентка вишу Ківалова хоче отримати кабельну ліцензію для свого телеканалу
Студентка вишу Ківалова хоче отримати кабельну ліцензію для свого телеканалу
Одеський канал «Репортер+», власником якого є 22 річна Наталія Опара, хоче отримати ліцензію на супутникове мовлення. Однак Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 25 жовтня вирішила перенести розгляд цього питання.

Наталія Опара повідомила, що запускає канал разом з іншими випускниками одеських вишів, які спільно зібрали  кошти на статутний капітал – 1 млн. грн.

«Це кошти творчого колективу, випускників, спонсорів та батьків», – зазначила Наталія у відповідь на запитання членів Нацради звідки вона взяла кошти на запуск каналу. За її словами ті, люди, які вклали гроші у канал, на перший час не розраховують на отримання прибутку, а надалі на каналі працюватиме маркетинговий відділ, який зароблятиме на рекламі та спонсорстві.

Формат каналу – інформаційно-розважальний, фільмопоказ. За словами членів регулятора, засновником  каналу був Олександр Ушканов (керівник одеського каналу «Репортер»). Однак наприкінці літа, як уточнила пані Опара, був оформлений договір купівлі-продажу і компанія надійшла у її власність.

Сама Наталія Опара також раніше працювала на каналі «Репортер».

Члени Нацради Сергій Костинський та Уляна Фещук висловили сумніви у тому, що  кінцевий беніфіциар Наталія Опара є «реальним» власником компанії.

«Я не вірю, що ви є  власником. У мене відчуття, що є інші люди, які впливають на канал», – зазначив пан Костинський.

Усі члени Нацради погодились з тим, що формальних причин відмовити у видачі ліцензії не має. Однак, голосування за це питання не було результативним і його розгляд перенесли. Уляна Фещук наголосила на тому, що хоче більш детально ознайомитись з документами.

На сторінці Наталії Опари у Facebook значиться, що вона навчається і працює у  Національному університеті «Одеська юридична академія», президентом якої є Сергій Ківалов. На багатьох фото Наталія  разом з Сергієм Ківаловим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY