detector.media
25.10.2018 12:38
У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»
У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»
Радіостанція «Максимум» почала мовити у Дніпрі на хвилі 107,7

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

«Найчастіше нас питають: "Коли ви запуститеся в Дніпрі?". І от ми це зробити. Радіо "Максимум" – це, в першу чергу, радіостанція гарного настрою, тому ми знаємо, що жителі Дніпра будуть посміхатися разом з нами кожен день», – прокоментував запуск радіостанції у Дніпрі продюсер «Максимуму» Слава Дьомін.

Нагадаємо, 31 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на 26 ФМ-частот для добудови існуючих радіомереж, оголошеного 31 травня. За результатами конкурсу, 20 частот дісталося Національній суспільній телерадіокомпанії України (6 – «Українському радіо», 1 – радіо «Промінь», 13 – радіо «Культура»), дві частоти – радіомережі «Хіт ФМ» холдингу «ТАВР Медіа», одна частота – радіомережі Power FM холдингу Business Radio Group, дві частоти – запорізькій радіокомпанії «Великий луг», яка ретранслює радіостанцію «Максимум ФМ» холдингу «Люкс».

Нагадаємо, 4 квітня «Максимум» запусктило нове шоу «Жива середа», в рамках якого наживо транслюються виступи артистів.

У червні модель, співачка та екс-ведуча М1 Даша Астаф’єва стала ведучою радіо «Максимум». Щодня вона веде прогноз погоди українською мовою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY