detector.media
24.10.2018 18:57
Офіс CNN у Нью-Йорку евакуювали через пристрій, схожий на саморобну бомбу
Офіс CNN у Нью-Йорку евакуювали через пристрій, схожий на саморобну бомбу
За інформацією місцевих правоохоронних органів, пакет із вибуховим пристроєм, відправлений до відділення в Нью-Йорку, був адресований колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану.

24 жовтня будівлю Тайм-Уорнер-Центр у Нью-Йорку, де розташований, крім іншого, офіс телеканалу CNN, евакуювали через підозрілий предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Його виявили в поштовому відділенні.

Як повідомляє у Twitter кореспондент CNN Олівер Дарсі, до будівлі прибула поліція та вибухотехніки. Також журналіст повідомив, що пристрій був знайдений, коли під час перевірки на рентгені в поштовому відділенні в пакеті виявили дроти та метал. 

Дарсі також опублікував скріншот листа, який отримали всі співробітники нью-йоркського офісу CNN від керівника телеканалу Джеффа Цукера. Той, зокрема, зазначав, що будуть перевірені всі інші офіси телеканалу, а згодом повідомив, що під час перевірки інших вибухових пристроїв в офисах знайдено не було.

Крім того, Дарсі, із посиланням на інформацію місцевих правоохоронних органів, зазначив, що пакет із вибуховим пристроєм, відправлений до поштового відділення в Нью-Йорку, був адресований колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану.

Кореспондент CNN Ендрю Качинські зазначив у Twitter, що Бреннан наразі працює не в CNN, а на телеканалі MSNBC.

Раніше сьогодні пакети із вибуховими пристроями невідомі надіслали також до офісів Барака Обами та Гіларі Клінтон.

Фото: twitter.com/oliverdarcy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY