detector.media
24.10.2018 14:20
«Армія FM» та UATV почали мовити у напрямку Донецька – Костинський
«Армія FM» та UATV почали мовити у напрямку Донецька – Костинський
Військова радіостанція «Армія FM» і телеканал іномовлення UATV почали мовити з Гірника у напрямку Донецька

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

За його словами, з 13 мовників, які нещодавно отримали від Нацради дозволи на тимчасове мовлення в Гірнику Донецької області, вже три радіостанції працюють – до «UA: Українське радіо» і «Країна FM» приєдналася радіостанція «Армія FM» на частоті 106.4 МГц.

Також, за словами Костинського,  у Гірнику почав мовити український телеканал UATV.

«На черзі організація мовлення в Гірнику наступної партії радіостанцій – «Радіо НВ» і «Вільне радіо», а також телеканал «UA: Донбас» в аналогу. Крім того, у найближчий перспективі планується запуск потужного цифрового мультиплексу, який працюватиме в стандарті DVB-T2. В мультиплексі будуть представлені 8 українських телеканалів», – написав він.

Зазначимо, що видання «Факти» повідомляє про мовлення радіостанції «Армія FM» 23 жовтня в окупованій бойовиками Горлівці (Донецька область». Про це виданню повідомили мешканці міста.

«Армія-ФМ»  –  державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі. Поки що «Армія ФМ» охоплює тільки Донецьку, Луганську і південь Херсонської області, а також «Армія ФМ» має ліцензію на експериментальне цифрове радіомовлення в Києві.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY