detector.media
24.10.2018 13:25
Декілька українських стрічок потрапили до програми фестиваю DOK Leipzig
Декілька українських стрічок потрапили до програми фестиваю DOK Leipzig
У рамках цьогорічного фестивалю документального кіно Європи DOK Leipzig в різних програмах візьме участь ряд українських кінопроектів

Про це повідомляється на сайті Docudays.UA.

У змаганнях за головні призи в короткометражних секціях візьмуть участь такі фільми, як «Діорама» режисерки Зої Лактіонової (Міжнародний короткометражний конкурс) та «Дихає» режисерки Поліни Ольховникової (Короткометражний конкурс Next Masters).

У міжнародному конкурсі – «Історія зимового саду» режисера Семена Мозгового та «Явних проявів немає» режисерки Аліни Горлової.

У рамках програми інтерактивного візуального мистецтва DOK Neuland покажуть роботу «Міст» режисера та художника Микити Шаленого.

Майбутній фільм режисерки Ірини Цілик «Земля блакитна, ніби апельсин» у Лейпцигу відвідає Co-Pro Market.

В індустрійній секції DOK Preview Training зі своїм новим проектом приєднається режисер Олексій Радинський із проектом «Навмисна омана».

Також на фестивалі у Лейпцигу буде вперше презентовано четвертий Каталог української документалістики, підготований Docudays.UA спільно з Держкіно.

61-ий Міжнародний Лейпцизький фестиваль документального та анімаційного кіно DOK Leipzig  триватиме з 29 жовтня по 4 листопада.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY