detector.media
23.10.2018 19:35
«1+1 медіа» змінює структуру «1+1 Продакшн», створюючи три самостійних управління
«1+1 медіа» змінює структуру «1+1 Продакшн», створюючи три самостійних управління
З метою покращення операційної ефективності «1+1 медіа» змінює структуру «1+1 Продакшн», створюючи три самостійних управління, які включатимуть наявні жанрові напрямки.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

Так, буде створено Управління виробництва Великих розважальних шоу на чолі з Володимиром Завадюком. Управління виробництва художніх (fiction) проектів, яке очолить Христина Шкабар, поєднає у собі серіальне виробництво (комедія та драма) та перспективні розробки художніх проектів.

Управління виробництва нехудожніх (non-fiction) проектів під керівництвом Акіма Галімова поєднає жанрові напрямки публіцистики та розважальних проектів і займатиметься виробництвом реаліті, сценарних шоу, публіцистичних та іміджевих проектів.

Управління технічної підтримки та пост-продакшн на чолі з Ольгою Михальченко буде підпорядковане безпосередньо генеральному продюсеру «1+1 Продакшн».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 31 жовтня генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Баранова йде з посади. Хто замінить її на цій посаді - поки що невідомо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY