detector.media
23.10.2018 10:32
«Чілдрен Кінофест» почав прийом заявок на третій конкурс фільмів, знятих дітьми
«Чілдрен Кінофест» почав прийом заявок на третій конкурс фільмів, знятих дітьми
Прийом заявок на участь у фестивалі мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» триватиме з 22 жовтня до 21 квітня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

До участі в конкурсі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Це мають бути фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин, без жанрових і тематичних обмежень.

Для подачі роботи на конкурс потрібно завантажити готове відео на один із безкоштовних онлайн-сервісів і заповнити заявку на сайті.

Кожен учасник може подати на конкурс до п'яти робіт. Десятка фіналістів, обрана селективною комісією, буде оголошена 20 травня 2019 року.

Десять фільмів-фіналістів покажуть в містах-учасниках фестивалю у рамках VІ «Чілдрен Кінофесту», який триватиме в Україні з 31 травня по 9 червня.

9 червня під час Церемонії закриття фестивалю буде названо переможців конкурсу в номінаціях «Найкращий український дитячий фільм» (який отримає почесний диплом та нагороду у розмірі 20 тис. грн), «Приз глядацьких симпатій» (отримає 10 тис. грн) та «Найкращі дитячі фільми у категоріях 7-10 та 11-14 років» (будуть нагороджені дипломами та отримають по 5 тис. грн).

Нагадаємо, на п'ятому феситвалі «Чілдрен Кінофест» у національному конкурсі фільмів, знятих дітьми, найкращою стала анімаційна робота «Качка на ім'я Бабіліна» Надії Бабаніної з Дніпра.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY