detector.media
22.10.2018 15:56
24 жовтня – конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців»
24 жовтня відбудеться тематична конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців», яка збере переможців і кращих блогерів України у бізнес-центрі IQ. Участь у заході візьмуть блогери зі списку ТОП-100, Народний вибір, провідні журналісти України, а також преса і медіа-експерти.

На учасників конференції чекає дві лекції та одна дискусійна панель на теми наслідків дезінформації в Україні та інформаційної пропаганди. А також тема методів боротьби з фейками.

Учасники конференції дізнаються, що таке цифрова партизанщина і як боротися з інформаційними хвилями зі сторони Росії; хто перемагає у протистоянні Блогери Vs Класичні медіа, а також – що спільного і відмінного у блогерів і журналістів.

Серед спікерів заходу – Михайло Макарук (InformNapalm. Телеведучий, журналіст), Павло Казарін (журналіст, публіцист, ведучий програми «Ранок у Великому Місті» на ICTV), Татуся Бо (блогер, журналістка, письменниця, учасниця сатиритичного клубу «Рєпка»), Сергій Смальчук (журналіст, ведучий програми «Прорвемось!» на ICTV), Ярина Ключковська (експерт-консультант з комунікаційних стратегій та кризових комунікацій), Олена Шкарпова (редактор фактчек-проекту VoxCheck; раніше – журналіст та редактор Forbes, Галицькі контракти, ІнвестГазета, «Экономические известия»).

Модератором конференції буде український ведучий Вадим Карп’як (журналіст, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV).

Захід завершиться нагородженням переможців рейтингу ТОП-100 найкращих блогерів України. Нагадаємо, очолив рейтинг блогер з Полтави Андрій Карпов. За автора каналу Вата Шоу на YouTube українці віддали найбільшу кількість голосів. У категорії Народний вибір лідером став YouTube-блогер Віктор Литовченко, ведучий шоу Вата TV.

Конференція відбудеться 24 жовтня в Києві, в IQ center (вул. Болсуновських, 13-15) з 17:00 до 21:00.

Заявку на акредитацію можна подати за адресою Zuieva.K@ictv.ua. Заявки приймаються до 23 жовтня. Кількість місць обмежена.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY