detector.media
22.10.2018 14:54
28 жовтня – Всеукраїнська прем’єра вистави «Викрадена принцеса»
28 жовтня – Всеукраїнська прем’єра вистави «Викрадена принцеса»
28 жовтня о 12:00 у ПК «КПІ» у Києві відбудеться Всеукраїнська прем’єра вистави «Викрадена принцеса» за мотивами однойменного мультфільму

Анімаційний фільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», створений студією Animagrad за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийшов у національний прокат 7 березня. Ще до початку українського прокату права на стрічку було продано в близько 50 країн світу.

У вересні FILM.UA Group та студія Animagrad, а також компанія Magic Box та агенція «Сказки случаются» анонсували спільний всеукраїнський театральний проект: виставу «Викрадена принцеса» за мотивами однойменного анімаційного фільму.

У постановці буде багато пригод, магії, гумору і хорошої музики.

Сюжетною основою вистави стала історія, покладена в основу мультфільму: мандрівний актор Руслан і київська принцеса Міла випадково зустрілися на вулицях стародавнього Києва і покохали один одного, але їх щастя було порушено появою злого чаклуна Чорномора, який викрав принцесу. Руслан разом з друзями та помічниками розпочинає гонитву за викраденою принцесою, аби довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Також вистави пройдут на шкільних канікулах восени у Сумах 29 жовтня, Харкові 30 жовтня, Дніпрі 31 жовтня, Кривому Розі 1 листопада, Одесі 4 листопада. Продовжаться гастролі на зимових канікулах. Дати та міста будуть анонсовані додатково.

Розклад та квитки за посиланням.



detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY