detector.media
22.10.2018 12:08
Канал «України» знімає новий серіал «Артист»
Канал «України» знімає новий серіал «Артист»
Телеканал «Україна» спільно з «Українською продакшн студією» розпочали роботу над 8-серійним фільмом «Артист». Нову ліричну комедію знімає український кінорежисер Анатолій Матешко.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Головний герой картини – актор Максим Нестеренко, який грає копів у серіалах.

«Це дуже кумедна історія. Її головний герой – актор, який весь час грає поліцейських. Але тут життя робить йому сюрприз – і він сам стає копом. Акторський досвід допомагає Максиму в новій професії, та іноді й дуже заважає. Мені пропонують багато і різних сценаріїв, але від "Артиста" я не міг відмовитися», –прокоментував Анатолій Матешко.

У серіалі зіграють: Михайло Гаврилов, Євгенія Лоза, Ірина Новак, Іван Залуський, Олександр Пожарський, Олександр Ганноченко, Орест Пастух, Арсен Босенко, В'ячеслав Василюк та інші актори.

Автор сценарію – Ренат Гільфанов. Оператор-постановник – Артем Васильєв. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія». Зйомки будуть проходити в Києві та Київській області.

Нагадаємо, у вересні канал «Україна» розпочав знімати серіал «Дорога додому». Виробництвом 8-серійного фільму «Дорога додому» займається «Українська продакшн студія».

Фото: прес-служба каналу «Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY