detector.media
18.10.2018 18:11
Канал «Україна» покаже прем'єру 16-серійного фільму «Віддай мою мрію»
Канал «Україна» покаже прем'єру 16-серійного фільму «Віддай мою мрію»
У понеділок, 22 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійного фільму «Віддай мою мрію» спільного виробництва каналу та «Української продакшн студії».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Серіал «Віддай мою мрію» - це українська адаптація корейського формату «Cinderella Man».

Головна героїня фільму – 23-річна Віка Григоренко, яка мріє стати успішним модельєром. У неї є люблячі батьки, які тримають невеличке ательє і точку на ринку, а також підтримують доньку в її починаннях. Але батько Віки, Леонід, раптово помирає, а після його смерті з'ясовується, що він залишив великі борги і сімейний бізнес під загрозою закриття.

Віка відкладає навчання. Мати після смерті чоловіка захворіла, тітка норовить привласнити собі цех із пошиття одягу... Єдиною підтримкою для дівчини стає Костя – колишній вихованець інтернату, якого свого часу взяв під крило батько Віки. Костя береться допомогти дівчині опанувати хитрощі ринкової торгівлі, але Віка прагне іншого: вона хоче працювати в Модному Будинку Софії Зборовської, який славиться на всю країну. Віка досягає свого, не знаючи, що це тільки початок випробувань.

Режисер-постановник серіалу – Дмитро Матов.

Також у фільмі зіграли Анастасія Іванова, Лариса Руснак, Вікторія Білан, Олег Гаас, Світлана Зельбет, Олена Стефанська, Костянтин Корецький, Наталія Доля, Ірина Антоненко, Федір Гуринець та інші.

Оператор-постановник – Сергій Бойко. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалась «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2018 році.

Раніше повідомлялося, що канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «Ти моя кохана».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY