detector.media
17.10.2018 14:05
Держкомтелерадіо оголосив тендер на проведення інформкампанії про НАТО на понад 4 млн грн
Держкомтелерадіо оголосив тендер на проведення інформкампанії про НАТО на понад 4 млн грн
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив тендери на закупівлю послуг з проведення інформаційної кампанії, соціологічного дослідження та конкурсу на кращу публікацію про НАТО

Про це йдеться в релізі Держкомтелерадіо.

Зокрема оголошено про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення всеукраїнської інформаційної кампанії щодо євроатлантичної інтеграції України. Планується проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність». Очікувана вартість закупівлі – 3 млн. 410 тис. грн.

Крім того, через відкриті торги буде визначено виконавця послуги з організації та проведення кількісного соціологічного дослідження щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО. Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн.

Також через відкриті торги Держкомтелерадіо планує закупити послугу з організації  та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в ЗМІ про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. На організацію і проведення конкурсу державою буде виділено 261 тис. грн. 

Свої пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях слід подавати до 31 жовтня 2018 року. Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.

Нагадаємо, Держкомтелерадіо має намір укласти угоду з ТОВ «Український інститут розвитку медіа» на проведення інформаційної кампанії щодо євроінтеграції України. Вартість послуги –2 млн. 987 тис. 654 грн.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY