detector.media
16.10.2018 12:18
Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами
Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами
На посаду керівника відділу по роботі з клієнтами медійного агентства Dentsu Media (комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine) призначено Артема Карана

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Артем Каран займатиметься оптимізацією процесів та посиленням експертного супроводу проектів, розвитком креативно-стратегічної експертизи, а також розробкою унікальних інтегрованих комунікацій з єдиним центром управління.

«Мої виклики – злагоджена робота між усіма стратегічними відділеннями, використання клієнтського досвіду та гнучкість бізнес-процесів, завдяки яким сьогодні можуть бути ефективні результати», – прокоментував пан Каран своє призначення.

За повідомленням агентства, пан Каран має 12-річний досвід роботи в рекламній сфері. Він розвивав бізнеси та тренди в категоріях Mobile, FMCG, Internet, TV, IT, Finance, Pharma для Vodafone Ukraine, Discovery, Sun InBev Ukraine, British American Tobacco Ukraine, «Нової пошти», Reckitt Benckiser, Leader Snack, ПУМб, HiPP, Міноборони України. До приходу в Dentsu Media він працював у MEX.

«Хоча я давно знайомий з Артемом, саме зараз з його допомогою ми хочемо розширити нашу стратегічну експертизу і посилити консалтинг, що надається на рівні клієнт-сервісу. Також є ще ряд амбітних ідей щодо впровадження технологічних інновацій в проектному менеджменті, які хоч і залишаться за кадром, але дозволять підвищити швидкість і надійність, сконцентрувавшись на найважливішому», – прокоментував призначення пана Карана керуючий директор Dentsu Media Валерій Батушанський.

Нагадаємо, з початку 2018 року медійне агентство повного циклу Navigator, що входить в комунікаційну групу Dentsu Aegis Network Ukraine, перейменовано у Dentsu Media.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY