detector.media
15.10.2018 15:00
23 листопада - дедлайн прийому заявок на участь у форумі Global Short Docs для кінодокументалістів
23 листопада - дедлайн прийому заявок на участь у форумі Global Short Docs для кінодокументалістів
One World Media, Британська Рада в Україні та Docudays UA запрошують кінодокументалістів надсилати свої проекти для участі у форумі Global Short Docs.

Уперше цей форум відбувся 2018-го року в Лондоні. Його відвідали такі визначні медіамайданчики та цифрові платформи, як The Guardian, BBC Stories, AJ+, Zoomin.TV.

Цього року Форум пройде в Києві під час Docudays UA 2019. І серед учасників – не менш потужні VOD-платформи, які стануть партнерами в роботі над майбутніми фільмами.

До участі в тренінгу під час Docudays UA відберуть 16 кінодокументалістів. Режисери та режисерки навчатимуться, як правильно презентувати свої проекти, отримають поради відомих менторів та менторок і зможуть особисто зустрітися з представниками цифрових платформ.

Завдяки підтримці Британської Ради в Україні учасники з ряду країн, зокрема й з України, мають можливість подати свою заявку на участь у Форумі безкоштовно. Дедлайн подачі заявок 23 листопада.

Детальніше про всі умови конкурсу та участі – за посиланням.

Global Short Docs Forum організовано One World Media. Спонсором форуму у 2019-му році є Facebook Journalism Project. Форум проходитиме за підтримки Британської Ради в Україні та Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY